VORES VÆRDIER

Vores værdier er dine fordele

Vi har siden 1980 haft produktion af træemballage her på lokationen og råder samtidigt over en meget bred vifte af underleverandører i en række lande. Et netværk som er opbygget gennem mange års tæt samarbejde og som løbende udvides efter behov. Hele tiden med fokus på at sikre kvalitet, fleksibilitet samt nedbringe omkostninger.

Alle opgaver løses enten i vores egne produktionshaller eller ved hjælp af vores netværk. Ingen opgaver er for små og ingen for store. Næsten alt kan lade sig gøre, hvis man tænker sig om – og det plejer vi at gøre.

Med denne særlige kombination af erfaring, kreativitet, omstillingsparathed, konkurrenceevne og kvalitet har vores virksomhed vokset gennem årene og er kun blevet stærkere med tiden.

Vi forsøger løbende at udvide virksomhedens fundament og vifte af kunder. Jo bredere fundament og varesortiment jo mere fleksibilitet for den enkelte kunde. For os er stilstand lig med tilbagegang.

avatar, person, neutral-159236.jpg
Pawel P. Konieczny

Salg & Indkøb

Brug for hjælp? Kontakt os.

+45 31225133 eller info@woodpack.dk

Kunden i centrum

Det handler i bund og grund om at kende sine kunder samt forstå deres behov og hvilke problematikker de står med i hverdagen. Vi dyrker den tætte kontakt til kunderne.
Med god og tæt personlig kontakt prøver vi efter bedste evne at sætte os i kundens sted, forstå opgaverne og afstemme forventningerne inden det opgaven løses og leveres.

Halvfabrikata - Woodpack træemballage
Brædder til palleproduktion - Woodpack træemballage

Fleksibilitet & leveringssikkerhed

Vi skræddersyr løsninger efter dit udgangspunkt og behov. Vi er omstillingsparate og har korte kommandoveje, hvilket sikrer minimal tid til administration og planlægning. Vi har et erfarent team, hvor der hverken er langt fra ide til handling eller fra salgskontoret til produktionshallerne. Kort produktionstid og levering til tiden har altid vores største opmærksomhed.

 

Kvalitet

Woodpack Denmark A/S er en ejerledet virksomhed, som drives efter gode gamle dyder. Vi lover kun det vi kan holde. Alle vores medarbejdere gør sig umage hver dag for at leve op til vores kvalitetskrav. Vi bestræber os dagligt på at fremstille og levere godt målfast håndværk.

Brædder til palleproduktion - Woodpack træemballage

Certificering

Vi er naturligvis certificeret til at fremstille træemballage, som opfylder kravene i ISPM 15, omfattende træemballage af varmebehandlet træ. Vores certificeringsnummer er: 8021 Vi arbejder pt. med at blive ISO 9000 certificerede.

Varmebehandlet træemballage - certificering - Woodpack træemballage
Woodpack træebmallage - logo