VORES PRODUKTER

Et fast varesortiment og specialdesignet emballage

VI TILBYDER

Produkter og ydelser i træemballage

Vi er praktikere og finder den mest omkostningseffektive løsning til dig – uanset om du skal bruge en enkelt specialdesignet emballage eller skal bruge hele vognlæs af standard emballage.

Gennem vores egenproduktion her i Danmark kan vi med kort leveringstid altid levere en skræddersyet løsning, der præcis matcher dine krav.

Specialpaller - Woodpack træemballage
Specialpalle med skruer og forstærkning - Woodpack træemballage

VORES PRODUKTER

Et fast varesortiment og specialdesignet emballage

VI TILBYDER

Produkter og ydelser

Vi er praktikere og finder den mest omkostningseffektive løsning til dig – uanset om du skal bruge en enkelt specialdesignet emballage eller skal bruge hele vognlæs af standard emballage.

Gennem vores egenproduktion her i Danmark kan vi med kort leveringstid altid levere en skræddersyet løsning, der præcis matcher dine krav.

Europaller i mål 120x80 cm - Woodpack træemballage

+40

års erfaring

+40

års erfaring

Europa paller i mål 1200x800 mm - Woodpack træemballage

Nye og brugte EUR paller

Vi forhandler certificerede EUR paller i topkvalitet. Europalle er en meget stærk palle og den mest standariseret type af træemballage. Den måler 1200x800 mm og er produceret af tør KD mærket træ og er varmebehandlet iht. ISPM 15 – godkendt til eksport. Med vores øget fokus på bæredygtighed har vi også introduceret handel med brugte europaller.

DS halvpaller 800x600 mm - Woodpack træemballage

DS ½ paller

Dansk Standard halvpalle er en ’lillebror’ til europa palle og måler 800x600 mm. Pallen er opbygget med 7 kraftige topbrædder og opnår derfor samme bæreevne som en europalle.
Engangspaller i mål 1200x800 mm - Woodpack træemballage

Engangspaller i alle mål

Engangspaller bruges på tværs af alle industrier og kommer i mange forskellige mål (1200x800 mm, 1200x1000 mm, 1200x1200 mm, osv.) Vores know-how og maskinpark tillader os at udvikle udformining og tilpasse produktionen af engangspaller til de mål og den opbygning som opfylder kundens behov.

Special paller til fragt at større elementer - Woodpack træemballage

Specialpaller

Specialpaller produceres i store og små serier. Specialpallerne opbygges efter tegning eller udvikles til transport af bestemt serie produkter. Det kan være alt fra maskiner og maskindele, stål-elementer, tanke, skorstenene, vindmølle elementer, glass mv. Specialpaller udvikles sammen som regel sammen med og tilpasses det enkelte kunde.

Tremmekasse til fragt i specialmål - Wooodpack træemballage

Tremme- og tætte kasser

Kasserne bruges til at fragte diverse elementer, fra maskineri til trofæer og design møbler. Tremme kasser er et godt og billigere alternativ til en tæt kasse pga. mindre træforbrug. Tætte kasser bygges op af brædder eller krydsfiner og OSB og bruges ofte til luftfragt.


Trækasse i specialmål til oversøisk fragt - Woodpack træemballage

Sømæssig emballage

Sømæssig emballage indeholder ofte fugt afvisende materiale, som skal sørge for at produkterne fragtet i containere er helt fri fra fugt under søfragt.

Pallerammer 1/1 i mål 1200x800 mm - Woodpack træemballage

Pallerammer i standard eller specialmål

Vores varelager indeholder pallerammer i 30 forskellige mål og vi udvikler og forhandler flere typer af pallerammer. Rammerne er godkendte iht. ISPM 15. En palleramme sammen med specielbygget palle og låg er et godt alternativ til en trækasse. Palleramer giver kunderne friheden til selv at tilpasse højden på den endelige forsendelse / opbevaringskasse

Tremmekasse med understøtning - Woodpack træemballage

Specialpaller m. f.eks. punktunderstøtninger

Punktunderstøtninger monteres på specialpaller med formål for at sikre forsendelserne yderligere. Alle specialpaller og suppleredende elementer er godkendte til eksport.
Special paller til diverse formål - Woodpack træemballage

Halvfabrikata, krydsfiner og masonit.

Krydsfiner og masonit, OBS plader mm. bruges ofte som låg til pallerammer, eller som mellemlag i opbygning af flere produktlag i en kasse.

100% leveringssikkerhed

Skal vi hjælpe dig?

Aflæsning af brædder til produktion af paller - Woodpack træemballage
SPECIALDESIGN

Vi kan kreativt designe og producere specialemballager.

Vi råder over en alsidig maskinpark og tænker kreativt i produktionen, hvorfor vi i tæt samarbejde med dig kan designe og producere specialemballager til alle formål. Vi opmåler gerne on-site eller designer efter tegning, så emballagen er forsvarlig og passer præcist til det emne, der skal transporteres. Vi anvender udelukkende bæredygtigt kvalitetstræ og alle produkter kan leveres i henhold til ISPM 15 for varmebehandlet træemballage.

SORTERING OG REPARATION

Genbrug af træemballage sparer tid, råvarer og energi.

Woodpack Denmark A/S sorterer, reparerer og lagrer kundespecifikt emballage. Træemballage kan genanvendes mange gange alt afhængig af, hvad der transporteres med emballagen. Det giver god mening for både kunde og miljø at vurdere om denne operation kunne findes attraktiv. Sikkert er det, at genbrug altid bør overvejes. Genbrug sparer tid, råvarer og energi, som i sidste ende kommer os alle til gode. Om genbrug er relevant i det enkelte tilfælde, skal vurderes ud fra en nøjere analyse af de totale omkostningerne herved.

Kasser i specialmål fremstillet af krydsfiner - Woodpack træemballage